U bent hier: Labels afdrukken > Meerdere labels afdrukken > Gegevens importeren en afdrukken

Gegevens importeren en afdrukken

Met de DYMO Label-software kunt u snel labels afdrukken vanuit een aantal standaarddatabase-indelingen inclusief Microsoft Access (Windows), Microsoft Excel, tekstbestanden en UDL-bestanden (Universal Data Links) (Windows).

Databasegegevens kunnen worden ingevoegd in een variabel tekstobject, adresobject of streepjescodeobject. Als uw label meerdere adres-, tekst- of streepjescodeobjecten bevat, kunt u de velden selecteren die u wilt invoegen in de beschikbare objecten.

U gaat als volgt te werk om gegevens te importeren en af te drukken:

1. Selecteer het labeltype en de indeling die u wilt gebruiken.
  2. In het menu Bestand kiest u Gegevens importeren en afdrukken en daarna volgt u een van de volgende stappen:

De wizard Gegevens importeren en afdrukken wordt opgestart.

3. Volg de instructies in de wizard om de gegevensbron te kiezen en uw labels af te drukken.

Zie ook